Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

De koffietrends van dit moment

We houden er allemaal van om vroeg in de ochtend een lekker bakje koffie te nemen. Een shot cafeïne maakt het mogelijk om volop te genieten van een stootje energie. Het is heerlijk om zo de dag te starten. Er zijn veel verschillende soorten koffie waar je van kunt genieten. Steeds vaker nemen mensen een espresso of cappuccino. Ook een cafe latte is heerlijk om van te genieten. Daarnaast is er nog de gewone koffie. Een espressobonen koffieautomaat is dan ook een aanwinst in vele woningen en bedrijven naast het gewone koffiezetapparaat of de senseo.

We kunnen niet zonder

We kunnen er doekjes omheen winden. Veel mensen kunnen echter niet zonder een kopje koffie. Het is heerlijk om te genieten van een heerlijk kopje koffie of een espresso. Het is voor veel mensen het startschot van de dag. Ook in de avond is het heerlijk om hiervan te genieten. Zeker als je nog een lange avond voor de boeg hebt is het heerlijk.

Een redbull of een espresso?

Natuurlijk kun je ook een redbull nemen als je wat minder energie hebt. Een espresso kent echter minder toevoegingen. Het is volop genieten en het geeft een ware kick. Het is fijn om zo een hernieuwde dosis energie te vinden. Wanneer je eraan gewend bent zal je lichaam er ook om gaan vragen. Koffie kan een ware verslaving zijn. Iets wat natuurlijk niet erg hoeft te zijn.

Drink voldoende water

Bij het drinken van veel koffie is het belangrijk om ook wat water te drinken. Het lichaam droogt namelijk uit als er teveel koffie genomen wordt. Het is dus een trend dat we naast het espresso koffie apparaat ook een steeds grotere water dispenser zien staan. Ook lekker om voor of na het kopje koffie een glaasje water te drinken. Je proeft de smaak van de espresso dan nog meer over je tong.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *