Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Een lekkere koffie met een vleugje alcohol

Voor alle koffie liefhebbers die er zijn, is Kahlua koffielikeur een geweldige manier om smaak en kick toe te voegen aan uw favoriete brouwsel. Kahlua is een zoete likeur met rokerige-vanillesmaak die een vleugje alcohol toevoegt aan koffie. Meng gewoon Kahlua met vers gezette espresso of druppelkoffie voor een instant oppepper.

 

U kunt ook een heerlijke Irish Coffee maken door Kahlua te mengen met whisky, room en sterke zwarte koffie voor een verwennerij na het diner. Kahlua combineert ook goed met vele andere recepten, zoals warme chocolademelk of als ingrediënt in desserts zoals tiramisu en cheesecake. Wees creatief en geniet van de unieke smaak van Kahlua koffielikeur!

Waar komt koffie likeur vandaan?

Kahlua wordt in Mexico gemaakt van een mengsel van arabica koffiebonen, suiker en rum. Het heeft een alcoholpercentage van 20%. Kahlua bestaat al sinds de jaren 1930 en is een van de populairste koffielikeuren die tegenwoordig verkrijgbaar zijn.

 

Dus of u nu geniet van uw dagelijkse kopje koffie of op zoek bent naar iets speciaals voor bij uw favoriete dessert, Kahlua koffielikeur zal zeker in de smaak vallen. 

 

Kahlua koffielikeur is een must-have aanvulling op elke huisbar of keuken voorraadkast. Met zijn heerlijke smaak geeft Kahlua een unieke draai aan traditionele koffiedrankjes en desserts.

Waar kun je Kahlua koffielikeur kopen?

Kahlua kan online worden gekocht bij Drankstunter.nl, Gall & Gall, Dirck 3 of in de meeste slijterijen en kruidenierszaken. Zoek het in het likeurpad of bij andere koffieproducten. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat Kahlua een alcoholische drank is en als zodanig behandeld moet worden. Geniet op verantwoorde wijze!

Kahlua koffielikeur kan ook los worden gedronken, gekoeld uit de koelkast of met ijs en een scheutje frisdrank. Hoe u ook van deze klassieke lekkernij wilt genieten, hij brengt zeker wat smaak en plezier in uw keuken!  Dus aarzel niet, pak vandaag nog een fles en ontdek de mogelijkheden van de smaakvolle Kahlua koffielikeur! Veel plezier!