Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

De beste espressomachine

Een espressomachine kopen doe je niet zomaar even. Zo’n machine kan namelijk aardig oplopen in de kosten. Je wilt dus graag weten wat nu de beste Espressomachine is tegen een goede prijs! In dit artikel gaan we je proberen te helpen in deze keuze, maar eerst gaan we iets vertellen over de verschillende soorten espressomachines. Hierdoor krijg je een goed beeld welke machine voor jou het meest geschikt is en drink je thuis de lekkerste Koffie!

Welke soorten espressomachines kennen we?

Bij espressomachines maken we onderscheid tussen volautomaten en halfautomaten. Het woord verklapt het verschil tussen deze twee machines eigenlijk al. Bij een halfautomatische zal de espressomachine niet volledig uit zichzelf werken, maar moet je als gebruiker nog invloed uitoefenen op het proces. Toevoegen van water en koffie speelt hier de grootste rol. Bij een volautomaat kun je hier geen invloed op uitoefenen en regelt de automaat alles voor je. Dit heeft voordelen en nadelen en je zult hier voor jezelf moeten afwegen wat voor jou het meest gunstig is. Invloed betekent namelijk ook dat je de smaak naar eigen keuze kunt aanpassen, bij een volautomatische kan dit niet.

Wat is nu de beste Espressomachine?

Nu je het verschil weet tussen een volautomatische en een halfautomaat kunnen we overgaan naar de verschillende merken. Wat is nu de beste espressomachine voor jou? We hebben hieronder een aantal espressomachines op een rij gezet die door consumenten als best ervaren worden. Deze espressomachines hebben we onderverdeelt in halfautomaten en volautomaten.

Volautomaten espressomachines:

Siemens TE803209RWEQ8

Bovenstaande espressomachine wordt door consumenten beschouwt als een van de beste espressomachines op de markt. Dit heeft de consumentenbond in januari 2014 bekend gemaakt. Deze espressomachine is dan ook direct wel hooggeprijsd, maar je krijgt zeker waar voor je geld! Voor € 1499,- heb je deze espressomachine in je keuken staan.

Jura Impressa J9 One Touch TFT Chr

Ook de Jura machines worden als goede apparaten ervaren door veel consumenten. Deze machines zijn er in verschillende prijsklassen te vinden. Zo betaal je voor de ura Impressa J9 One Touch TFT Chr € 2192,- maar bijvoorbeeld voor de Jura Ena maar € 749,-. Beide machines zijn volautomaten.

Halfautomaten espressomachines:

Gaggia Classic

Bij de halfautomaten is de Gaggia Classic erg populair. De Gaggia Classic is een kwalitatieve machine voor een betaalbaar bedrag. Deze machine heeft u al voor maar € 289,-.

Wilt u meerdere espressomachines bekijken, of bent u nieuwschierig geworden naar bovenstaande machines? Neem eens een kijkje op kaldi.nl en bestel direct de espressomachine die bij u past.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *