Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Overleg in de koffiecorner (guestpost)

Het Nieuwe Werken zegt het eigenlijk al: het brengt een heel andere manier van werken met zich mee. Medewerkers zijn vaak niet de hele werkweek meer op kantoor te vinden. Vaak komen zij alleen voor een overleg of vergadering nog naar kantoor. Het is belangrijk dat er comfortabele en ook informele plekken op kantoor aanwezig zijn voor deze gesprekken. Loungeplekken in de buurt van de koffiecorner zijn hiervoor ideale oplossingen.

Een informele sfeer op kantoor zorgt namelijk voor een aangename werkplek, wat de productiviteit van medewerkers verhoogt. Daarnaast is het belangrijk dat de medewerkers even achter hun computer vandaan komen en een andere houding kunnen aannemen. Een kopje koffie erbij in de loungehoek en daarna weer fris aan het werk!

Alvero Kantoormeubelverhuur heeft een groot assortiment loungebanken en fauteuils die perfect bij dit nieuwe concept van werken aansluiten. Fijne banken om even een praatje te maken onder het genot van een kopje koffie zijn bijvoorbeeld de Ahrend treinbank en de Ahrend Napoli. Deze laatste bestaat uit verschillende zitelementen welke los van elkaar geplaatst kunnen worden, maar ook tegen elkaar aan om een geheel te creëren.

Voor informeel overleg zijn vooral de Basecamp Combi en de Vitra Alcove van Alvero zeer geschikt. Door de hoge rugleuningen van deze twee banken kan er rustig en ontspannen overlegd worden. De hoge leuning houdt het ergste rumoer tegen. Hierdoor kan er op een aangename manier een gesprek gevoerd worden.

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden en de voordelen met betrekking tot het huren van kantoormeubilair? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij hebben honderden werkplekken op voorraad en kunnen binnen 24 uur leveren, inclusief vakkundige en professionele installatie. Comfortabel meubilair, standaard of design; alles is mogelijk! De offerte kunt u eenvoudig online aanvragen via www.alvero.nl of u kunt ons bereiken op telefoonnummer 0162-447 337.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *