Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Barplanet – Mobiele koffiebar

Een mobiele koffiebar op locatie, dat is niet alleen erg lekker maar ook nog eens origineel. Nederland is dol op koffie en tijdens een feest of ander evenement wil je de gasten natuurlijk heerlijke drankjes aanbieden van een goede kwaliteit. Door het inhuren van een mobiele koffiebar kunnen jouw gasten genieten van een heerlijk kop koffie die wordt gereserveerd door professionele en gecertificeerde barista’s. Hiernaast geeft een bar een gezellige en persoonlijke sfeer.

Gelegenheden

Een mobiele koffiebar wordt aangepast op de gelegenheid. Zo kun je kiezen uit verschillende stijlen koffiebars, zoals een bakfiets, een lange bar of juist een kleine knusse bar. Hiernaast kun je voor het evenement een persoonlijke koffiekaart samenstellen. Op deze manier kun je kiezen voor verschillende thema’s, zo kun je de barista’s bijvoorbeeld prachtige latte art laten maken in de melkschuim. Hiernaast kun je een keuze maken tussen het soort bekers. Zo kun je kiezen voor simpele kartonnen bekers met bijvoorbeeld een logo of luxe serviezen.

Je kunt bijvoorbeeld de onderstaande dranken laten serveren:

  • Café Americano
  • Espresso
  • Cappuccino
  • Frappuccino
  • Thee, zoals verse muntthee

De professionele en gecertificeerde barista’s hebben veel kennis over de koffie en staan jouw gasten graag te woord. Zo kunnen zij alle vragen beantwoorden en geven zij hen een gezellig ontvangst. Het is natuurlijk de bedoeling dat de koffiebar een aanvulling is voor de gelegenheid.

Feesten

Tijdens een groot familiefeest of een zakelijk evenement wil je natuurlijk je niet druk maken over de hoeveelheid drankjes, wie wat drinkt en wanneer de drankjes moeten worden aangevuld. Het inhuren van een mobiele koffiebar. is daarvoor de perfecte oplossing. Op deze manier is er voor iedereen iets wat zij lekker vinden en wordt hun drankje door een ervaren en verzorgde barista klaargemaakt. Hiernaast kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld ook infused water te laten schenken voor meer variatie en als optie voor jongeren of kinderen.

Beurzen

Wil jij aandacht trekken met jouw stand op de beurs? Dan is het inhuren van een mobiele koffiebar een slimme zet. De Barista’s kunnen jouw potentiële klanten een heerlijk kopje koffie aanbieden en hun alles vertellen over koffie, waardoor ze langer bij jouw stand zullen blijven hangen. Er hangt dan ook direct een gezellige en warme sfeer die je zult achterlaten in de gedachten van de gasten en bij de werknemers van andere bedrijven.

De stand die je op een beurs zult krijgen heeft natuurlijk een beperkt oppervlakte. Gelukkig vallen mobiele koffiebars in verschillende soorten en maten te huren, zo past de stand perfect bij jouw stand.

Smoothiebar

Houd je niet zo van warme dranken of wil je liever iets anders? Denk dat eens aan een sapjes- of smoothiebar. Dit is niet alleen ontzettend gezond, maar ook super hip. Je kunt kiezen voor een bar die perfect bij jouw gelegenheid aansluit. Ook kun je zelf kiezen welke smoothies worden geschonken en zelfs een eigen variatie kiezen met de naam van jouw bedrijf. De smoothies zullen terplekke worden gemaakt en geschonken.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *